
Dirigit a professionals de l'Atenció Primària amb els objectius:
- Actualitzar els coneixements sobre la composició nutricional de les fruites i verdures i els seus efectes en la promoció de la salut, i en la prevenció i el tractament de les malalties cròniques més prevalents.
- Facilitar eines i recursos per promocionar el consum de fruites i verdures entre la població que acudeix a l’atenció primària.
- Emmarcar el consell alimentari basat en aliments d’origen vegetal com a estratègia per promoure la sostenibilitat mediambiental.
- Abordar el mites relacionats amb la seguretat de fruites i hortalisses (producció, fitoquímics, ecològics, rentat, etc.)
Donar a conèixer els materials disponibles de l’AIFV.
Programa
-
Webinar celebrat el 27 de maig de 2021
Ponències
-
Fruites i verdures: nutrició i salut. (Obre en una nova finestra)
Maria Manera, ASPCAT
-
-
Eines i recursos per promocionar el seu consum. (Obre en una nova finestra)
Gemma Salvador, ASPCAT
-
Mites i seguretat de fruites i hortalisses. (Obre en una nova finestra)
Victòria Castell, ACSA
-
Materials i iniciatives de l’AIFV. (Obre en una nova finestra)
Patrícia Gosàlbez, ASPCAT
Vídeo
-
Accés a la gravació del seminar web, de 27 de maig, adreçat a professionals de l'atenció primària. Vídeo publicat a Youtube.