La Subdirecció General de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut ha presentat enguany els programes de control alimentari previstos per al 2022 i ha exposat els resultats de l’aplicació dels programes d’alimentària durant el 2020.
Aquestes activitats s’han dut a terme mitjançant sessions formatives en format web adreçades al personal inspector, personal dels laboratoris i altre personal adscrit a la Secretaria de Salut Pública relacionat amb la protecció de la salut, amb el principal objectiu de donar visibilitat als resultats obtinguts a partir de les tasques de control desenvolupades pel personal implicat als diferents nivells de l’organització i exposar els programes de control destacant les novetats i millores incorporades.
En concret s’han realitzat quatre sessions formatives relacionades amb el Pla d'investigació de residus en aliments d'origen animal, el Sistema de vigilància sanitària dels aliments a Catalunya, i el Sistema de control sanitari dels aliments i establiments alimentaris de Catalunya. Han estat sessions amb una important participació (aproximadament 500 persones amb certificat d’assistència) i una molt bona acollida per part dels assistents.
Destaquem
- Sistema de Control Sanitari dels Aliments i Establiments Alimentaris de Catalunya: Programa 2022 (Obre en una nova finestra)
- Resultats dels Controls Oficials a Catalunya SICA, any 2020 (Obre en una nova finestra)
- Pla d'Investigació de Residus Programa 2022 i Resultats 2020 (Obre en una nova finestra)
- Sistema de Vigilància Sanitària dels Aliments a Catalunya. Programa 2022 i Resultats 2020 (Obre en una nova finestra)