
Dirigit a professionals de l'Atenció Primària amb els objectius:
Portar a debat i aportar evidència en relació a mites d’actualitat detectats pels professionals de la salut.
Facilitar eines i recursos per contrarestar mites a la consulta i a la comunitat en relació als temes proposats.
Destacar, en cadascun dels mites, el paper de les fruites i hortalisses.
Donar a conèixer materials i recursos d’interès.
Amb la Presentació de Carmen Cabezas, Secretària de Salut Pública de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
Àgueda Fernández, i Infermera. Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària
Ponències
-
Mites sobre alimentació i Psiconeuroimmunologia (PNI) (Obre en una nova finestra)
Eduard Baladia, dietista-nutricionista. Autor de l’informe sobre teràpies nutricionals en la PNI. Universitat de Vic.
-
Mites en alimentació i càncer (Obre en una nova finestra)
Julio Basulto, dietista-nutricionista. Autor del llibre “Dieta y cáncer”. Universitat de Vic
-
Mites en alimentació vegetariana (Obre en una nova finestra)
Maria Blanquer, dietista-nutricionista, Agència de Salut Pública de Catalunya.
Vídeo
-
Mites en alimentació. (Obre en una nova finestra)
Accés a la gravació del seminar web, de 26 d'octubre, adreçat a professionals de l'atenció primària. Youtube.
Presentació de Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i Àgueda Fernández, infermera. Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC).
Debat i preguntes: Àgueda Fernández, AIFiCC i Maria Manera, dietista-nutricionista. ASPCAT
Conclusions i cloenda: Gemma Salvador, dietista-nutricionista. ASPCAT