Una Comunitat de Pràctica exprés elabora un document que ajudarà a garantir la seguretat dels locals de restauració després del confinament
Quines mascaretes s’han d’utilitzar? Calen altres equips de protecció individual (EPI)? Com s’han de separar els comensals? Com comunicar els menús? Una Comunitat de Pràctica (CoP) de l’ASPCAT ha elaborat un document que respon aquestes i altres preguntes crítiques de cara al procés de obertura posterior al confinament per la pandèmia de la COVID19. El document està disponible en català, castellà, anglès, francès, rus, àrab i xines.
La idea de la CoP va néixer en el context del xat de la segona sessió de casos pràctics que l’Equip de Gestió de Coneixement organitza des del passat 3 d’abril. Tot el contingut de la infografia resultant es basa en dades oficials o propostes del sector mateix i obvia tant opinions personals com propostes controvertides, com la presa de temperatura als clients o l’ús d’ozó. El treball, elaborat en només una setmana, manté el rigor tècnic i científic dels productes de les CoP i ha respectat el treball previ de recollida de documentació. La CoP preveu modificar el document a mesura que les autoritats dictin normes sanitàries post-confinament.
La CoP exprés s’ha reunit per vies telemàtiques i ha comptat amb la participació de quatre persones de l’ASPCAT, un membre de l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), una tècnica de l’Ajuntament de Castellbisbal i una representant d’una consultora de qualitat en el sector de la restauració de les Illes Canàries.
Infografies
-
Recepta per a un local segur. Model A
(Obre en una nova finestra)
Idiomes: català, castellà, anglès, francès, rus, àrab i xinès.
-
Recepta per a un local segur. Model B
(Obre en una nova finestra)
Idiomes: català, castellà, anglès, francès, rus, àrab i xinès.