65a Sessió de Casos pràctics en Època d'Aprenentatge col·laboratiu
Les noves tecnologies en els processos d’elaboració d’aliments han convertit l’aire comprimit en imprescindible a moltes indústries alimentàries. Però els professionals que treballem o visitem aquests establiments sabem que és l’aire comprimit? Com es fa servir a la indústria alimentària? És una exageració suposar que l’aire comprimit pot ser un risc de contaminació dels aliments? Com podem estar segurs que l’aire comprimit té la qualitat adequada per a la fabricació d’aliments?
En aquesta 65a sessió de Casos Pràctics en Època d’Aprenentatge Col·laboratiu intentarem donar resposta a aquestes i d’altres preguntes. A més, coneixerem casos reals que ens ajudaran a comprendre la importància de la qualitat de l’aire comprimit en els processos alimentaris. De segur, la conversa resultant ens ajudarà a visibilitzar aquest risc i prendre les millors decisions per minimitzar-lo.
Intervindrà: Roser Hernández (Responsable de Màrqueting i Formació a BEKO TECHNOLOGIES) una empresa internacional amb seu a Alemanya, especialitzada en tractament i mesurament de la qualitat de l’aire comprimit.
Accés al formulari d'inscripció (La inscripció es tancarà a les 09:00 del divendres 8 de novembre o quan s’arribi al límit de la capacitat).
Dirigit a: Professionals de l’ASPCAT i altres professionals interessats en el tema.
Organitza: Equip de Gestió del Coneixement de l’ASPCAT
Divendres, 08 de novembre de 2024, de 13 a 14 h.