Guies
-
Recursos educatius en imatges per a professionals (Obre en una nova finestra)
S'ofereixen aquí una selecció de recursos infogràfics, adaptats de la guia Petits canvis per menjar millor, adreçats a professionals que treballen amb persones amb risc socioeconòmic i/o amb dificultat lectora
-
Consells per alleugerir els àpats de festes (Obre en una nova finestra)
Festes i celebracions saludables. Consells per alleugerir els àpats.
-
Estimació del cost econòmic d’una alimentació saludable bàsica, per a una persona adulta a Catalunya. Estimació realitzada durant el període gener-juny 2022. (Scientia)
-
El plat saludable (Obre en una nova finestra)
El plat saludable és una guia alimentària que pot ajudar a visualitzar l’estructura i proporció dels diferents grups d’aliments en un àpat principal. Les possibilitats i combinacions respectant aquesta idea són infinites.
(Scientia)
-
Fullet Edició 2019. Traduït a 9 llengües. (Obre en una nova finestra)
Versions en: aranès, castellà, anglès, àrab, francès, romanès, xinès, urdú i ucraïnès
-
Petits canvis per menjar millor. Cartells (Models 1, 2 i 3). Edició 2018 (Obre en una nova finestra)
Versions en català i castellà
Total de pàgines: 3
Aliments i receptes
-
És temps de calçots. Edició 2022 (Obre en una nova finestra)
Infografia interactiva sobre els calçots: fitxa tècnica, propietats per a la salut, recomanacions de consum, curiositats i receptes.
-
És temps de cols. Edició 2022 (Obre en una nova finestra)
Infografia interactiva sobre les cols: fitxa tècnica, propietats per a la salut, recomanacions de consum, curiositats i receptes.
-
És temps de taronges i mandarines. Edició 2021 (Obre en una nova finestra)
Infografia interactiva sobre les taronges i les mandarines: fitxa tècnica, propietats per a la salut, recomanacions de consum, curiositats i receptes.
-
És temps de broquil. Edició 2021 (Obre en una nova finestra)
Infografia interactiva sobre el bròquil: fitxa tècnica, propietats per a la salut, recomanacions de consum, curiositats i receptes.
Total de pàgines: 5