Seminari online (3 hores)
Dies: 27 d’abril i 4 de maig de 2021, de 13h a 14:30h
Dirigit a: Serveis d’odontologia d’atenció primària de la Regió Sanitària de Girona
Docents: Maria Blanquer, Maria Manera i Gemma Salvador (dietistes- nutricionistes de l’Agència de Salut Pública de Catalunya)
OBJECTIUS:
- Identificar la consulta d’odontologia com un espai adient per a la detecció d’hàbits alimentaris de risc i reforçar el consell alimentari saludable a famílies i infants.
- Revisar i actualitzar les recomanacions sobre alimentació saludable i sostenible; identificar i donar resposta a les preguntes més freqüents (PMF).
PROGRAMA:
Primera sessió |
|
13:00-13.10 |
Presentació |
13:10-14.10 |
Alimentació saludable i sostenible: o Aspectes claus entre l’alimentació i la salut bucodental o Petits Canvis per Menjar Millor o Eines útils a la consulta: qüestionaris, guies, cartells, etc. |
14:10-14:30 |
Preguntes i debat |
Segona sessió |
|
13:00-14.00 |
Principals recomanacions en alimentació infantil: o Alimentació 0-3: lactància, alimentació complementària o L’alimentació saludable en la infància: estructura i aliments recomanats en els àpats, aliments a evitar, quantitats, etc.
Alimentació en població migrant i vegetariana |
14:00-14:30 |
Preguntes i debat |
Curs en procés d’acreditació pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries
Nota: S’enviarà l’enllaç per seguir la formació online