27 de juny de 2019
Conferències
-
Benvinguda i presentació de la jornada
Elena Roura. Fundació Alícia
-
Posicionament i recomanacions de l’ASPCAT en relació a la diversitat en el menjador escolar
Maria Manera. Dietista-Nutricionista. ASPCAT.
-
Gemma Castillejo. Gastroenteròloga pediàtrica. Unitat de trastorns relacionats amb el gluten del Camp de Tarragona.
-
Anna Pons. Dietista-Nutricionista. Institut d’Assessorament Dietètic i Nutricional (IADIN).
-
Aspectes legals i de seguretat alimentària de la gestió dels al·lèrgens als menjadors escolars
Maite Roca. Tècnica veterinària Sector Anoia. ASPCAT
-
Gestió de la contaminació encreuada en els menjadors escolars
Josep Brosa. Tecnòleg dels aliments. Associació Celíacs de Catalunya.
Experiències
-
Experiència 1: Gestió de derivacions de programacions vinculades a motius de salut
Teno. Cuina de lleure i de proximitat.
-
Experiència 2: Gestió de la utilització de carmanyoles
Escola Thau. Sant Cugat.
-
Escola El Carrilet (Palafrugell) i Catering Vilanova.