Documentació de la sessió de febrer de 2022
Seguint el cicle iniciat a l’octubre 2021, s'ha presentat i il·lustrat el procés de cercar les informacions útils i contrastades del Sars-cov2, què van donar lloc a les primeres i successives recomanacions en els àmbits de la seguretat alimentària i ambiental, i exposar l’ impacte que aquestes recomanacions i informacions emeses des de l’ASPCAT han tingut en accions i gestions en els diferents àmbits (població en general, empreses, serveis, professionals sanitaris, Procicat, etc.). La tercera intervenció, tracta sobre la Xarxa de vigilància del Sars-Cov 2 a les Aigües Residuals, com un exemple de cooperació entre dos departaments, un centre de referència de l’aigua i tres laboratoris públics especialitzats.
24 de febrer de 2022
Sessions anteriors
-
Presenta i modera
(Obre en una nova finestra)
Carme Chacón. Subdirecció de seguretat alimentària i protecció de la salut
-
De les recomanacions a les accions en seguretat alimentària.
(Obre en una nova finestra)
Victòria Castell. Servei de Planificació, Auditoria i Avaluació del Risc. Agència de Salut Pública de Catalunya.
-
De les recomanacions a les accions en els entorns de concurrència.
(Obre en una nova finestra)
Irene Corbella. Servei de Salut Ambiental. Agència de Salut Pública de Catalunya.
-
La Xarxa de Vigilància del Sars-Cov 2 a les Aigües Residuals de Catalunya.
(Obre en una nova finestra)
Laura Guerrero. Institut Català de Recerca de l’Aigua (ICRA)
Vídeo
-
Gravació de la sessió. (Obre en una nova finestra)
Inclou la intervenció de Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, amb motiu del segon aniversari de la declaració, el 25 de febrer de 2020, del primer cas de COVID-19 a Catalunya.