Gemma Salvador intervé a la trobada amb les iniciatives de Salut Pública encaminades a promocionar l’alimentació saludable
La dietista nutricionista de l’ASPCAT, Gemma Salvador, va presentar al III Congrés Català de la Cuina les accions que el Departament de Salut du a terme per promocionar l’alimentació saludable en l’àmbit de la restauració col·lectiva. Salvador va destacar els 6.000 informes de revisió de menús a les escoles de Catalunya. L’acció busca promoure àpats equilibrats nutricionalment, amb la presència de fruita fresca en els postres dels menjadors escolars, que ja s’ofereix en el 75% de les escoles.
Pel que fa a la restauració social, la dietista nutricionista de Salut Pública va assenyalar el programa d’acreditació d’establiments promotors de restauració mediterrània (AMED), que ja compta amb 700 adhesions.
Salvador va recordar que un dels objectius de l’ASPCAT és augmentar el consum de fruita i hortalisses fresques i de proximitat, així com també de productes estacionals i de territori, especialment d’origen vegetal.