63a SESSIÓ DE CASOS PRÀCTICS EN ÈPOCA D’APRENENTATGE COL·LABORATIU
Participes del control oficial d’establiments relacionats amb els complements alimentaris? Saps quines actuacions inclouen i com fer-les? Tens dificultat a entendre les normatives que intervenen? Saps com revisar si està bé una etiqueta? Alguna vegada has hagut d’anar per una alerta de complements alimentaris i no entens ben bé el motiu i el que està passant? Has pensat en la necessitat de tenir alguna guia tècnica que et pugui facilitar les inspeccions d’altres sectors i no saps per on començar?
En aquesta 63a sessió, l’Equip de Gestió del Coneixement volem posar en coneixement les eines que hi ha a l’abast de tothom en la nova versió de la guia recentment publicada i elaborada per una comunitat de pràctica (CoP) que acumula molts anys d’experiència en el tema. Tenim la pretensió que aquesta sessió i aquest treball facilitin les actuacions dels inspectors i les inspectores que visiten establiments relacionats amb els complements alimentaris i de tots els tècnics que participen en la gestió i seguiment de les alertes.
Les dues professionals que intervindran ens volen convidar a trobar la millor manera de posar en pràctica la Guia que han elaborat en la CoP i també volen que la seva feina serveixi d’inspiració a futures CoP en l’elaboració de noves guies.
Quan: Divendres, 31 de maig de 2024, de 13:00 a 14:00 hores
Intervindran: Elisabeth Ardèvol Ferrer i Elena Juliachs Petit. Servei de Salut Pública al Baix Llobregat Centre-Litoral i L’Hospitalet de Llobregat i Baix Llobregat Nord. Subdirecció Regional a Barcelona. ASPCAT
Dirigit a: Professionals de l’ASPCAT i altres professionals interessats en el tema.
Organitza: Equip de Gestió del Coneixement de l’ASPCAT
31 de maig de 2024