Has estat el responsable del control oficial d’un establiment en el qual s’ha detectat la presència de Listeria monocytogenes (Lm)? Saps quines accions ha d’aplicar l’empresa en cas de presència de Lm en una superfície en contacte amb l’aliment llest per al consum? I si la Lm s’ha detectat en un aliment? Saps quina és la documentació de referència que et servirà de guia per verificar les mesures correctores i preventives que ha d’aplicar l’empresa? Saps com es pren una mostra oficial de superfícies per a la investigació de Lm? Saps avaluar un estudi de vida útil basat en la microbiologia predictiva? Quan revises el pla analític d’una empresa, saps quantes mostres de superfície s’han d’analitzar per a la investigació de Lm? Saps que podries ser processat judicialment per un delicte contra la salut pública, i inclús per homicidi imprudent, si ets l’inspector d’un establiment responsable d’un brot de listeriosi? En aquesta 59a sessió, des de Gestió del Coneixement volem posar fil a l’agulla pel que fa les actuacions dels inspectors i les inspectores que visiten establiments alimentaris on s’ha detectat la presència Listeria monocytogenes; això ho farem gràcies a l’experiència de dues professionals que volen compartir dos casos pràctics amb nosaltres.
Intervindran: Blanca Rigau Pellissa i Pilar Garcia Malo (Veterinàries. Servei de Salut Pública al Baix Camp i Priorat. Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre). ASPCAT
Dirigit a: Professionals de l’ASPCAT i altres professionals interessats en el tema.
Organitza: Equip de Gestió del Coneixement de l’ASPCAT
Divendres, 17 de novembre de 2023, de 13:00 a 14:00