S'ofereixen aquí una selecció de recursos infogràfics, adaptats de la guia Petits canvis per menjar millor, adreçats a professionals que treballen amb persones amb risc socioeconòmic i/o amb dificultat lectora.
-
Aquest document explica com utilitzar aquest material en imatges dels Petits canvis per menjar millor amb l'objectiu de promoure una alimentació saludable, de fàcil preparació i tenint molt en compte el pressupost. Conté també seccions de Preguntes més freqüents, Material de suport i Bibliografia.
-
Petits canvis per menjar millor. Els consells clau en imatges (Obre en una nova finestra)
La cara A, inclou una simplificació del cartell Petits canvis per menjar millor.
La cara B, mostra els productes alimentaris que s'haurien d'evitar i un exemple d'alternatives més saludables.
-
A la cara A, s'hi inclouen els aliments frescos.
A la cara B, els aliments secs.
-
A la cara A, s'hi inclou el rentat de mans, la neteja d'estris i superfícies, i la separació dels aliments per evitar la contaminació encreuada.
A la cara B, s'hi inclouen les normes bàsiques per coure i refredar els aliments cuits per a la seva correcta conservació.
-
La cara A, es mostra el plat saludable i diferents opcions de plats.
A la cara B, es mostren opcions alternatives de fruites, hortalisses, farinacis i proteics. -
Quatre receptes de plats saludables, fàcils de preparar i de baix cost.