27 d’octubre de 2022
Documents relacionats
- Programa (Obre en una nova finestra)
-
Presentació de l’experiència de la Unitat de Salut Laboral RS Lleida i RS Alt Pirineu i Aran
(Obre en una nova finestra)
Montserrat Puiggené i Meritxell Soler. Unitat Salut Laboral RS Lleida i RS Alt Pirineu i Aran Agència de Salut Pública de Catalunya
-
Presentació de la gestió de la COVID a les explotacions de muntanya de FGC pel Servei de Prevenció de Riscos Laborals
(Obre en una nova finestra)
Marta Espinós i Ana Beltran. Servei de Prevenció de Riscos Laborals, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
-
Presentació de Seguretat alimentària: Pla pilot Responsable de l’Autocontrol en la Restauració
(Obre en una nova finestra)
Victoria Castell, Agència Catalana Seguretat Alimentària i Francesc Juste, Servei de Protecció de la Salut RS Lleida i RS Alt Pirineu i Aran.