3er cicle de sessions telemàtiques de les CoP en temps de COVID-19
Balanç de la tercera temporada
Entre el 18 de març i el 2 de desembre de 2022 s’han realitzat deu sessions de la tercera temporada de casos pràctics en temps de pandèmia.
Aquests cicles de converses per compartir coneixements i experiència, destinat a professionals de la salut pública, van començar l’abril de 2020, i ja s'han fet 49 sessions.
Els casos pràctics pretenen abordar temàtiques del dia a dia dels professionals, facilitant un espai de conversa per compartir dubtes i intentar resoldre'ls de forma col·laborativa sobre temes tècnics de protecció, promoció de la salut i epidemiologia, però també de temes més transversals, com per exemple la gestió del coneixement, la recerca bibliogràfica i la digitalització de la seguretat alimentària.
Durant la temporada s'han programat 10 sessions d'una hora de durada, sempre en divendres a la una del migdia.
S’hi han inscrit un total de 2221 persones, de les quals 1410 han participat directament en les sessions (63%). De les persones inscrites, el 90% pertanyen a l’ASPCAT.
Pel que fa als ponents, hi han intervingut 18 persones, de les quals 6 treballen a l’ASPCAT, 6 a l’ASPB, 1 a la universitat, 1 al Departament d’Acció Climàtica (DACAiAR) i 1 és consultors extern.
La valoració mitja de les persones que van participar en les sessions ha estat de 3,75 punts (sobre un màxim de 4 possibles).
A continuació teniu els continguts d'aquestes sessions, que també s’han publicat i compartit amb l'aplicació Sway per poder ser aprofitats per qui ho necessiti de l'organització.
Data: 18 de març de 2022
Ponents:
Leo Pascual. Servei de Salut Pública de l’Alt Penedès Garraf. Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
Natàlia Labori Samsó. Servei de Salut Pública de Girona sud. Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
Nuri Lee Yun. Servei de Salut Pública del Solsonès, Bages, Berguedà i Anoia. Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT)
Data: 01 d'abril de 2022
Ponent: Guillermina Albarracin. Farmacoepidemiòloga; DEA en Medicina Preventiva y Salud Pública (UAB); Màster Educació i TICs (UOC)
Data: 22 d'abril de 2022
Ponent: Carlos Sánchez Martí (Cap de secció de Vigilància Lluita i Control de les Malalties dels Animals del Servei de Prevenció en Salut Animal del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural)
Data: 06 de maig de 2022
Ponents: Direcció de Seguretat Alimentària (DISAL). Agència de Salut Pública de Barcelona
Alfredo Sáenz Hernáiz
Anna Ruiz Delgado
Félix Fernández Pellicer
Verónica Trabado Macía
Data: 20 de maig de 2022
Ponent: Pau Morales García (Director adjunt a Laboratorios Microbac)
Llicenciat en ADE + Màster en comunicació. Màster en Seguretat Alimentària i Dret alimentari
Data: 03 de juny 2022
Ponent: Manel Muntada @cumclavis (Expert en gestió del coneixement, desenvolupament i canvi organitzatiu)
Data: 17 de juny de 022
Ponent:
Montserrat Vila Brugalla
Ferran Tapia Sagalés
(Direcció de Seguretat Alimentària). Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB)
Data: 21 d'octubre de 2022
Ponent:
Maria Rosa Sala
Txus Tolosa (ASPCAT)
Data: 11 de novembre de 2022
Ponent: Pol Llonch (Facultat Veterinària UAB)
Data: 02 de desembre de 2022
Ponent:
Vicenç Fernández (ASPCAT)
Marta Mourelle (MICRAL)