La III Jornada Connecta’t aplegà més de seixanta professionals a la Pobla de Segur per treballar la cohesió d’equip i la pertinença a l’organització.

Per tercer any no consecutiu a causa de la pandèmia, el 19 de maig tingué lloc l’activitat formativa Connecta’t 3, amb la participació de i les professionals de la Subdirecció Regional a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), i que consolida, doncs, aquest tipus de formació.
En aquesta ocasió es va treballar en l'aprofundiment del sentiment de pertinença dels treballadors i treballadores a l’organització, amb la finalitat d’aconseguir una veritable cohesió entre tots, posant èmfasi en valors corporatius com l’adaptabilitat, la participació i la cooperació. La metodologia es va basar en exercicis d’identificació dels assistents, treball en equip, desenvolupament de la confiança amb un mateix i envers la resta, així com la interacció de professionals de diferents edats i de tot el territori.
Per tal de mantenir l’equitat i donar valor al territori i als professionals que hi treballen, les diferents edicions es porten a terme en diversos punts geogràfics, i la Jornada tingué lloc a la Pobla de Segur. Per altra banda, es va fer ús de la natura com a lloc de treball, amb els avantatges que això comportà, i sempre amb respecte pel medi natural i procurant deixar-hi la mínima empremta.
Es va mirar per la sostenibilitat durant els desplaçaments, de manera que la meitat dels assistents s’hi desplaçaren amb el tren panoràmic de la Pobla, on ja van començat pròpiament les activitats de la trobada.
Els espais d’esmorzar i dinar també serviren per fomentar l’intercanvi d’experiències entre els professionals dels diferents àmbits.
Les activitats van estar conduïdes per Pablo Lapuente, Carmen Álvarez i Toni Abelló, experts en habilitats de lideratge i intel·ligència emocional, relacions i organitzacions.