
Jornada celebrada el 22 de desembre de 2020.
Organitzada per la Sub-direcció general de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb la participació de Fundació ALÍCIA
22 de desembre de 2020
Presentacions
-
Gemma Salvador, Agència de Salut Pública de Catalunya
-
Menjadors escolars més sans i sostenibles (Obre en una nova finestra)
Pilar Ramos, Agència de Salut Pública de Barcelona
-
Experiència 1: (Obre en una nova finestra)
Maria José Sánchez, cuinera de l’Escola pública Germans Corbella (Cardedeu).
-
Experiència 2: (Obre en una nova finestra)
Marijo Imaz, tècnica de l’Ajuntament d’Orduña. Escola pública d’Orduña (Biscaia).
-
Experiència 3: (Obre en una nova finestra)
Núria Canillas, coordinadora de Projectes i Serveis de l’Associació de lleure Xino Xano. Escola La Farigola del Clot (Barcelona).
-
Presentació de vídeos de receptes amb hortalisses i llegums. (Obre en una nova finestra)
- Maria Blanquer, ASPCAT
- Marc Puig-Pey, Fundació Alícia
-
Resum i conclusions finals (Obre en una nova finestra)
Preguntes del xat i debat. Maria Manera, ASPCAT