Conferències
-
Presentació nous documents i materials ASPCAT
Gemma Salvador i Maria Manera, Agència de Salut Pública de Catalunya
-
Conferència inaugural: SOSTENIBILITAT ALIMENTÀRIA
Jordi Menéndez, Justícia Alimentària
-
Conferència inaugural: SOSTENIBILITAT ALIMENTÀRIA (Segona edició)
Javier Guzmán, Justícia Alimentària
Experiències
-
Experiència 1. Servim-nos com a casa
Francesc Canals i Oriol Carbonell, 7 i tria
-
Experiència 2. Menjadors sans i sostenibles, Ajuntament de BCN
Elisenda Martínez, Ajuntament de Barcelona
-
Experiència 3. L’acte alimentari a l’EBM El Rial
Sandra Ruiz, Escola Bressol Municipal El Rial
-
Experiència 5. Un projecte, una escola: un espai on créixer, aprendre i gaudir
Xavier Alsina, Escola 9d4t i Laia Basieras, Bo i Sa.
-
Experiència 1. Servim-nos com a casa (segona edició) (Obre en una nova finestra)
Oriol Carbonell, 7 i tria
-
Experiència 3. L'espai de menjador del Roure Gros (segona edició) (Obre en una nova finestra)
Mariona Vuj, Teresa Cruselles i Carme Roca, El Roure Gros
Idees i estratègies pel canvi
-
Cuina saludable, de proximitat i de temporada
Fundació Alícia i ASPCAT
-
Cuina saludable, de proximitat i de temporada (segona edició)
Maria Blanquer Genovart i David Gil Julià
-
-