67a Sessió de Casos Pràctics en Època d'aprenentatge col·laboratiu
De sempre, les rates i ratolins han provocat rebuig en la població i els conills, més aviat, atracció. Sigui atracció o rebuig el que sentim, sabem que els rosegadors poden transmetre malalties a les persones. En aquesta sessió, gràcies a l’experiència i les ganes de compartir de dos professionals de la Salut Pública ens centrarem en les malalties provocades per Hantavirus i en la Tularèmia.
Els Hantavirus i les Francisella, són un problema real de Salut Pública? Sabries quan sospitar d’aquests dos perills? Què fer si et trobes amb el primer cas sospitós al teu centre? Quines serien les primeres actuacions? Podem contenir un brot abans que comenci? Estem formats per actuar davant una amenaça poc freqüent però mortal? Quins errors de gestió poden convertir un cas en una crisi? Com ens protegim?
En aquesta 67a sessió de Casos Pràctics en Època d’Aprenentatge Col·laboratiu intentarem donar resposta a aquestes i d’altres preguntes. Coneixerem els casos reals que han gestionat els Serveis Epidemiològics on treballen els dos professionals que compartiran les seves experiències. De ben segur, la conversa resultant ens ajudarà a visibilitzar aquest risc i prendre les millors decisions per minimitzar-lo.
Intervencions de:
Tomàs Maria Pérez Porcuna: Cap del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública al Barcelonès Sud. Subdirecció Regional a Barcelona. Agència de Salut Pública de Catalunya.
Mònica Carol Torrades: Cap del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública. Subdirecció Regional a la Catalunya Central. Agència de Salut Pública de Catalunya.
Dirigit a: Professionals de l’ASPCAT i altres professionals interessats en el tema.
Organitza: Equip de Gestió del Coneixement de l’ASPCAT
Destaquem
-
Inscripció
(Obre en una nova finestra)
(La inscripció es tancarà a les 09:00 del divendres 23 de maig o quan s’arribi al límit de la capacitat)