Inspecció i control sanitari del subministrament d'aigua
Objectius
- Assegurar la disponibilitat d'aigua potable, freda i calenta, quantitat i pressió suficients d'acord amb les necessitats de l'establiment.
- Evitar la contaminació dels aliments, els locals, les superfícies i els estris a través de l'aigua.
Activitats
- Verificar la procedència de l'aigua (xarxa pública, captació pròpia), com també el seu sistema de distribució dins de l'establiment.
- Controlar que el proveïment d'aigua compleixi els criteris establerts i que es realitzin els autocontrols necessaris per comprovar-ne la idoneïtat per al consum humà.
- Comprovar que hi ha aigua freda i calenta en quantitat i pressió suficients allà on sigui necessària.
- Controlar que, en el cas que s'utilitzi aigua no potable, la distribució d'aquesta es faci mitjançant una xarxa de canonades i preses paral·lela i senyalitzada com a tal, sense cap contacte amb la de l'aigua potable.
Data d'actualització:
09.02.2024