Memòria d'activitats de l'AIFV

El 2021 va ser l'Any Internacional de les Fruites i Verdures (AIFV). L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) es va adherir a aquesta proposta, i en el marc de l'AIFV va impulsar i participar en diferents accions per sensibilitzar sobre la importància d’aquests productes en la nutrició humana, la seguretat alimentària, la salut i la sostenibilitat.
En el context de l'AIFV, l'ASPCAT també va recopilar i crear nous recursos i materials divulgatius en diferents formats per promoure el consum conscient, segur i sostenible de fruites i hortalisses. Tota l'activitat vinculada a l'AIFV es va donar a conèixer i difondre des d'un espai web creat per a l'ocasió, "Salut amb fruites i verdures". Un cop passat l'AIFV, aquest espai web ha quedat integrat com un apartat especialitzat en recursos i materials d'interès per a professionals dins la secció d'Alimentació saludable del web de l'ASPCAT.