Treballant per als objectius de desenvolupament sostenible. La guia s’ha consensuat amb la participació de 55 professionals i persones expertes de 40 entitats i s’adreça, principalment, a professionals de l’entorn del menjador escolar i a les famílies.
En la presentació, abordarem i comentarem els aspectes més destacats que s’han incorporat, tant en relació amb temes alimentaris i dietètics, com mediambientals.
PROGRAMA:
Moderadora: Carmen Cabezas. Subdirectora de Promoció de la Salut. ASPCAT.
Comentaran la guia: Gemma Salvador, Maria Blanquer i Maria Manera. Dietistes-Nutricionistes i coordinadores de la guia. ASPCAT.
Participants: Elisenda Vilchez (Associació Celíacs de Catalunya), Inés Navarro (CODINUCAT), Joan Marc De Miquel (ASPCAT), Julio Basulto (UVic), Marta Miró (Ajuntament de Barberà del Vallès), Sarai Cuevas (AIFiCC) i Xavier Chavanel (FAPAES).
Debat i cloenda