Seminari del cicle de formació del Consell Alimentari d'atenció primària. Dimecres, 04 de juny de 2024 Avui dia estem exposats a una gran quantitat d'informació sobre alimentació que proveeix de fonts molt diverses: xarxes socials, guies de pràctica clínica, mitjans de comunicació tradicionals, documents de consens, aplicacions mòbils. Aquesta abundància d'informació actual, pot generar confusió i dificultats per distingir què és fiable i què no ho és. Tant per als professionals de la salut com per a la població general, és fonamental saber identificar fonts d'informació que segueixen alhora rigoroses, basades en evidència científica i accessibles, per tal de fomentar una alimentació saludable i informada.
Programa
Introducció i presentació: Jordina Capella
De l’evidència científica en nutrició a la comunicació científica: Eduard Baladia
Divulgació en nutrició rigorosa i amena: Beatriz Robles
La comunicació científica en nutrició als mitjans de comunicació tradicionals: Adam Martín
Tertúlia entre ponents, torn obert de paraules des del xat i cloenda: Gemma Salvador i Maria Manera