En la higiene dels estris cal controlar:
- Que tots els estris, la vaixella i els coberts que no siguin d'un sol ús siguin higienitzats amb mètodes mecànics, que han d'assolir una temperatura de 82°C.
- Que abans de ficar-los a les màquines de rentar s'eliminin les restes de menjar per tal que la neteja sigui més eficient.
- Que l'emmagatzematge de la vaixella, els estris i els contenidors nets es faci en un lloc protegit de condensacions i net.
Informació relacionada
En la higiene del personal manipulador cal controlar:
- Que es rentin les mans amb sabó líquid i aigua potable calenta, se les esbandeixin abundantment i se les eixuguin amb tovalloles d'un sol ús.
- Que si esternuden o tussen, ho facin sobre un mocador de paper d'un sol ús i després es rentin les mans.
- Que si tasten un aliment ho facin amb una cullera neta i després la rentin.
- Que si s'eixuguen la suor ho facin amb un mocador de paper d'un sol ús.
Informació relacionada
Data d'actualització:
09.02.2024