Objectius
- Mantenir actualitzat el cens d'establiments que disposen d'autorització sanitària de funcionament.
Activitats
- Comprovar que les empreses de qualsevol tipus que treballen distribuint menjars elaborats, estiguin autoritzades mitjançant l'atorgament del número de registre sanitari (RSIPAC) o bé l'autorització sanitària corresponent.
- Comprovar que els establiments disposin d'autorització específica per a cada activitat que desenvolupin: empreses de serveis d'àpats (càtering i cuines centrals), elaboració de plats preparats, etc.
- Controlar que l'autorització sanitària de funcionament i inscripció al RSIPAC estigui vigent i es revalidi cada cinc anys.
- Notificar, mitjançant una acta oficial, el cessament temporal o definitiu de l'activitat.
- Inspeccionar les instal·lacions i notificar mitjançant una acta oficial l'inici de l'activitat d'una empresa que havia cessat temporalment.
- Comprovar que les dades que figuren en el títol d'atorgament del registre sanitari (raó social, adreces, etc.) es corresponen amb la realitat, i notificar a la unitat competent qualsevol falta de concordança.
Inscripció al RSIPAC
-
Informació sobre el tràmit
(Obre en una nova finestra)
Documentació necessària, formularis i normativa aplicable al procés que han de seguir els establiments dedicats a activitats alimentàries per sol·licitar, modificar o cancel·lar la inscripció al RSIPAC.
Data d'actualització:
09.02.2024