- La fruita. Canal Salut, 2017. Departament de Salut.
- 5 al dia
- Venda de proximitat. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Productes amb el reconeixement comunitari de DOP/IGP. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Calendari de productes de temporada. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Calendari d’aliments de temporada. Opcions, 2023.
- Som gent de profit. Evitem el malbaratament. Agència de Residus de Catalunya. Generalitat de Catalunya.
- ¿Cuántas raciones de frutas y verduras hay que comer al día? Nutrimedia. Universitat Pompeu Fabra.
- Llegums. Canal Salut, 2017. Departament de Salut.
- Año internacional de las legumbres, 2016. Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura (FAO)
- Fesols de Santa Pau. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Mongeta del Ganxet. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Venda de proximitat. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Som gent de profit. Evitem el malbaratament. Agència de Residus de Catalunya. Generalitat de Catalunya.
- Avellana de Reus. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Som gent de profit. Evitem el malbaratament. Agència de Residus de Catalunya. Generalitat de Catalunya.
- Activitat física. Canal Salut. Departament de Salut.
- Trucs per fer activitat física en diferents entorns i edats.
- Rutes saludables per caminar pel vostre barri o poble.
- Programa “Àpats en família”.
- Actividad física. Organització Mundial de la Salut.
- Beure aigua de l'aixeta: fàcil, saludable i sostenible. Sostenible, 2018. Diputació de Barcelona.
- L’estalvi econòmic associat a la prevenció de residus a la llar. Agència de residus de Catalunya. Departament de territori i sostenibilitat
- Tan clar com l’aigua. Ajuntament de Girona
- Arròs del Delta de l’Ebre. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- ¿El pan blanco favorece el sobrepeso más que el pan integral? Nutrimedia. Universitat Pompeu Fabra.
- Som gent de profit. Evitem el malbaratament. Agència de Residus de Catalunya. Generalitat de Catalunya.
- Qualitat dels olis vegetals. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Productes amb el reconeixement comunitari de DOP. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Som gent de profit. Evitem el malbaratament. Agència de Residus de Catalunya. Generalitat de Catalunya.
- Quilòmetre zero: la proximitat en valor. Gastroteca. Generalitat de Catalunya.
- Aliments de proximitat i de temporada. Faros, Hospital Sant Joan de Déu.
- Calendari de productes de temporada. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Calendari d’aliments de temporada. Opcions, 2017.
- Reducir el consumo de sal. Organización Mundial de la Salud.
- Ingesta de azúcares para adultos y niños. Organización Mundial de la Salud.
- Es dudoso que un zumo de fruta sea tan saludable como una fruta entera. Nutrimedia. Universitat Pompeu Fabra.
- Informació actualitzada sobre el consum de la carn vermella i la carn processada en relació a l’informe de l’Agència Internacional de Recerca del Càncer (IARC).
- Consumo de carne y riesgo de cáncer. Institut Català d’Oncologia.
- ¿Es realmente cancerígena la carne? Nutrimedia. Universitat Pompeu Fabra.
- Vedella dels Pirineus Catalans. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Gall del Penedès. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Pollastre i capó del Prat. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Pescados. Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.
- Qualitat dels productes de la pesca i l'aqüicultura. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- Aliments ultraprocessats. Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació.
- Begudes ensucrades. Canal Salut. Departament de Salut.
- L’alimentació insana: una epidèmia mundial. Justícia Alimentària Global.
- Malbaratament alimentari. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
- El etiquetado infográfico en los alimentos procesados. Grupo de educación sanitaria y promoción de la salud PAPPS. Sociedad Española de Medicina de Familia y Comunitaria.
Data d'actualització:
27.07.2023