Catàleg de publicacions
-
El plat saludable (Obre en una nova finestra)
El plat saludable és una guia alimentària que pot ajudar a visualitzar l’estructura i proporció dels diferents grups d’aliments en un àpat principal. Les possibilitats i combinacions respectant aquesta idea són infinites.
(Scientia)
-
Nous exemples de programació de menús per a escoles, 2022 (Obre en una nova finestra)
El dinar del menjador escolar pot ajudar a transmetre coneixements bàsics relacionats amb l’alimentació saludable.
(Scientia)
-
Mou-te i menja bé! (Obre en una nova finestra)
Guia amb 20 preguntes i respostes freqüents sobre consells d’alimentació i hidratació durant la pràctica d’activitat física i esportiva en la infància i l’adolescència.
-
Consells bàsics sobre alimentació saludable per a joves i famílies (repartiment dels àpats, refrigeris de mig matí, etc.). En col·laboració amb FAPAES.
(Scientia)
-
Dinars de carmanyola a l'institut. Recomanacions per a joves i famílies (Obre en una nova finestra)
Consells per preparar carmanyoles saludables, segures i saboroses. En col·laboració amb FAPAES.
(Scientia)
-
Recull amb les 12 receptes amb hortalisses i llegum presentades en la V Jornada de Menjadors escolars.
(Scientia)
-
L'alimentació saludable en l'etapa escolar. Edició 2020 (Obre en una nova finestra)
La guia facilita informació, eines i recursos a les famílies, centres educatius i serveis de restauració escolar per preparar acuradament les planificacions alimentàries i alhora promoure hàbits alimentaris saludables i sostenibles entre la població infantil. (Scientia)
Versió en format "llibre obert"
Nota web, infografia, documentació del seminari web de presentació de la guia
-
Celebracions amb menjar i begudes a les escoles. Edició 2020 (Obre en una nova finestra)
Recomanacions per plantejar les celebracions infantils a les escoles de forma saludable, segura i sostenible.
(Scientia)
-
Les cantines són els establiments d’oferta d’aliments i begudes més freqüents en els centres educatius, especialment en els d’educació secundària. En aquest context, i tenint en compte tant les necessitats dels joves com els interessos de les cantines, l’oferta d’aliments i begudes que s’hi serveixen pot ser àmplia i variada però cal emmarcar-la en el concepte d’alimentació saludable i sostenible.
(Scientia)
-
Les sortides escolars són considerades una gran eina educativa. En aquest document trobareu recomanacions per fer del pícnic un àpat saborós, segur i saludables, amb exemples d’entrepans i carmanyoles. (Scientia)
Total de pàgines: 3