Seminari de presentació de la guia L’alimentació saludable en la primera infància per a Dietistes-Nutricionistes de l’Atenció Primària i Comunitària
Seminari de treball sobre els continguts de la guia L’alimentació saludable en la primera infància, dirigit a Dietistes-Nutricionistes de l’Atenció Primària i Comunitària i realitzat el dijous 9 de març de 2023, de 13:30 a 15 h. Compta amb la presentació d’Ana Bocio (Subdirectora general de Promoció de la Salut) i les intervencions de Gemma Salvador i Maria Manera (DN de l’ASPCAT), que aborden els principals aspectes que inclou la guia: lactància materna, alimentació complementària, recomanacions alimentàries en la primera infància, l’acompanyament dels àpats dels infants, l’alimentació a les escoles bressol, aspectes de seguretat alimentària, atenció a la diversitat i altres hàbits saludables i sostenibles (higiene bucal, moviment i joc actiu i alimentació sostenible i respectuosa amb el planeta, les persones i els altres éssers vius).