Has estat el responsable del control oficial d’un establiment implicat en un brot de malaltia de transmissió alimentària en el qual no hi acabàveu de veure una etiologia clara? Saps quines actuacions s’han de fer? Com fer el seguiment de la traçabilitat? Quina és la normativa de referència, si és que n’hi ha?
En aquesta 61a sessió, l’Equip de Gestió del Coneixement volem posar fil a l’agulla pel que fa a les actuacions dels inspectors i les inspectores que visiten establiments implicats en brots d’origen alimentari, convidant-vos a pensar en una etiologia diferent. Això ho farem gràcies a l’experiència de dues professionals que volen compartir el cas que van tenir amb nosaltres.
Quan: Divendres, 26 d’abril de 2024, de 13:00 a 14:00 hores
Intervindran: Carme Gay Garcia (Coordinadora de Programes de Salut Pública. Servei de Salut Pública al Baix Penedès. Subdirecció Regional al Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre. ASPCAT) i Jaume Badell Amat (Servei de Salut Pública a l’Alt Penedès i Garraf. Subdirecció Regional a Barcelona. ASPCAT)
Dirigit a: Professionals de l’ASPCAT i altres professionals interessats en el tema.
Organitza: Equip de Gestió del Coneixement de l’ASPCAT
Formulari d’inscripció: ACCÉS AL FORMULARI D’INSCRIPCIÓ
La inscripció es tancarà a les 09 h del divendres 26 d’abril o quan s’arribi al límit de la capacitat.