• Imprimeix

Tret de sortida a la 8a temporada de Gestió del Coneixement

El tradicional Mercadillo de les Comunitats de Pràctica (CoP) impulsa 16 projectes per a la nova temporada

08/11/2018 16:11

Més de 70 persones van participar el passat 6 de novembre en el tradicional Mercadillo del Coneixement de l’ASPCAT, centrat en les noves idees que es pretenen treballar  d’ara endavant en Comunitats de Pràctica (CoP). En total, seguint la metodologia creada fa 10 anys per l’Equip de Gestió de Coneixement de l’ASPCAT ( venda/compra d’idees) van proposar-se 16 temes per treballar en CoP. D’aquests, 9 són temes que ja van ser treballats en anteriors temporades però que, per diversos motius, necessiten una continuïtat o actualització del seus continguts.

Amb aquest acte es dóna el tret de sortida de la 8a temporada de Gestió de Coneixement on les persones que vulguin participar en una CoP tindran l’oportunitat d’aportar el seu talent a l’organització per tal d’esdevenir expertes en la matèria que han triat i, a més, aquest passarà a ser col·lectiu dons el seu treball i el seu esforç s’aprofitarà per tothom que ho necessiti.

Ara s’obre un període de difusió  de les idees i de les persones que les impulsen perquè tot el personal de l’ASPCAT pugui conèixer les ofertes i implicar-se amb la que desitgi. Simplement s’haurà de posar en contacte amb la persona que impulsa la idea. Molt aviat es farà difusió de les fitxes de propostes sortides del Mercadillo del Coneixement.