• Imprimeix

Programa "Classe sense fum 2017-2018"

diptic-presentacio-classes-sense-fum“Classe sense Fum” és un programa escolar de prevenció del tabaquisme coordinat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya del Departament de Salut i del Departament d’Ensenyament, en col·laboració amb altres institucions, que ha demostrat en diversos estudis la seva efectivitat per reduir l’inici de l’ús de tabac entre els adolescents i frenar la progressió cap al consum habitual.

Formulari de sol·licitud de preinscripció "Classe sense fum 2017-2018" 

Guia didàctica per al professorat del programa "Classe sense Fum": Aquesta guia explica els detalls del programa, com s’integra  amb el currículum d’educació secundària i proporciona orientacions per elaborar l’activitat creativa dedicada a la prevenció del tabaquisme. La guia també inclou un apartat de preguntes més freqüents i recursos educatius complementaris sobre prevenció del tabaquisme.

Unitat didàctica Fumar? Jo no m’hi embolico: Proposta educativa que complementa el programa “Classe sense fum” amb pautes per generar un procés de reflexió i anàlisi sobre el tabac per cargolar i el manufacturat. Els objectius són millorar la informació sobre el tabac per cargolar, corregir les creences errònies que tenen els adolescents pel que fa a aquest tipus de tabac i augmentar la percepció sobre el seu risc per a la salut.

Informació del programa "Classe sense fum" al web del Departament d'Ensenyament: Inclou material descarregable, com ara el díptic i el pòster del concurs, les bases i altres informacions relacionades amb aquesta iniciativa.

Consultes: classesensefum@gencat.cat

 

 

Data d'actualització:  13.06.2016