• Imprimeix

Presentada a les Terres de l'Ebre la Guia de recomanacions en l’alimentació (0 a 3 anys)

La publicació incideix especialment en la importància de l'acompanyament dels àpats dels infants, tant a la família com a l'escola  

 

Presentació Guia Alimentació 0-3-Terres de l'Ebre

Els Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre van acollir la presentació de la nova Guia de recomanacions per a l’alimentació durant la primera infància (0-3 anys), a càrrec de la dietista-nutricionista de l’Agència de Salut Pública, Gemma Salvador

La presentació va comptar amb l’assistència d’un gran nombre de professionals, des del personal mèdic de Pediatria de l’Atenció Primària de Salut i dels hospitals, als responsables de llars d’infants i també tècnics del sector de la salut.

La guia recull els nous enfocaments respecte al calendari d’incorporació de nous aliments, textures i quantitats, i alhora també incideix en la importància de l’acompanyament dels àpats dels infants, tant a la família com a l’escola, i el seu paper com a un espai de comunicació i d’educació. D’altres aspectes clau com l’alletament matern, la correcta ingesta de proteïnes i la conveniència de determinats productes (postres làctics, galetes, cereals...), entre d’altres, van donar lloc a un intercanvi d’opinions i experiències per part del públic assistent. 

Data d'actualització:  23.02.2017