• Imprimeix

Ús de les noves tecnologies per ajudar a deixar de fumar

Sessió organitzada per la Xarxa de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central i el Programa d’atenció primària sense fum per a professionals de la salut.

El tabaquisme és la primera causa de mort evitable i un problema de salut de gran magnitud i, per això, requereix un abordatge ampli que impliqui la prevenció, l’assistència, la formació i la investigació.

La Xarxa de Prevenció i Control del Tabaquisme de la Catalunya Central (XPCTCC) agrupa professionals de moltes entitats amb l’objectiu principal de lluitar contra el tabaquisme. A més a més d’aquest objectiu, però, en té d’altres més específics com són la detecció de necessitats i compartir experiències.

Un dels reptes que la XPiCTCC es proposa cada any és oferir formació als professionals de salut i d’altres àmbits que hi estiguin interessats.

Enguany, la XPiCTCC, en col·laboració amb el Programa d’atenció primària sense fum (PAPSF), ha programat per al dia 14 de juny, una activitat de formació centrada en l’aprofitament que es pot fer de les noves tecnologies, amb l’objectiu de deixar de fumar.

 

La sessió serà impartida per Antonio Vallejo Domingo, diplomat en infermeria, referent de tabaquisme del Programa d’atenció primària sense fum (PAPSF). És màster en tabaquisme per la Universitat de Cantàbria (PIUFET), 2009, i coordinador de l’app per al mòbil per deixar de fumar “S’ACABÓ” i de l’app “EPOC Respira” per a l’autocontrol del pacient de malaltia pulmonar obstructiva crònica (MPOC).

 

Atès l’interès que desperta el tema, les places han quedat cobertes en pocs dies.

Data d'actualització:  14.06.2018