• Imprimeix

Les CoP s’expliquen al Màster de Lideratge de l’INAP

Comunitats de Pràctiques

L’Instituto Nacional de Administración Pública n’analitza l’experiència juntament amb experiències semblants de Barcelona i Andalusia

El Màster Universitari de Lideratge i Direcció Pública de l’Instituto Nacional de Administración Pública (INAP) va abordar el passat 11 de desembre la  feina de 10 anys de treball col·laboratiu de les Comunitats de Pràctica  (CoP) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Les CoP van compartir taula rodona amb l’experiència col·laborativa de l’Àrea d’Afers Socials de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Instituto Andaluz de Administración Pública, davant de més de 70 alts càrrecs de les diverses administracions autonòmiques. Els assistents van constatar la solidesa del programa de treball de l’ASPCAT, i en van destacar els factors d’innovació dels treballs de les CoP i l’aprenentatge que aporten als participants.

L’INAP és l’ens responsable de la formació dels treballadors públics de l’estat espanyol, així com de la selecció de funcionaris estatals. A més, impulsa les tasques d’investigació i estudis sobre les Administracions públiques.

Data d'actualització:  08.12.2018