• Imprimeix

Les CoP, guardonades a Toledo pels 10 anys de trajectòria

ASPCAT guardonada a Toledo

Les Comunitats de Pràctica de l’ASPCAT reben el premi Excelencia 2018, atorgat pel jurat internacional de la plataforma NovaGob

El responsable de Gestió de Coneixement de l’ASPCAT, Daniel Giménez Roig, va recollir el passat 24 d’octubre el premi Excelencia 2018 atorgat pel jurat internacional de la plataforma NovaGob. El guardó, que destaca les millors pràctiques en recursos humans dins de les Administracions públiques, reconeix la iniciativa i la feina de les Comunitats de Pràctica (CoP). El premi es va donar a conèixer en el marc del V Congreso Iberoamericano de Innovación Pública, celebrat a Toledo.

La comunitat per a la innovació pública NovaGob, creada al voltant de la Fundación de la Universidad Autónoma de Madrid (FUAM), pretén transformar l’administració pública des de l’impuls dels professionals vinculats al sector. Aquest projecte col·laboratiu inclou funcionaris, empleats públics i professionals del sector privat i acadèmic, entre d’altres.

Les CoP de l’ASPCAT, impulsades per l’Equip de Gestió de Coneixement de l’Agència, reuneixen professionals de l’ASPCAT mateix i d’altres nivells de l’Administració. Tots junts treballen per innovar processos, optimitzar recursos i resoldre problemes recurrents en el dia a dia dels professionals de la salut pública.

Data d'actualització:  24.10.2018