• Imprimeix

Les CoP de l’ASPCAT en les Jornadas de la Asociación de Enfermería Comunitaria

Els passats 21 i 22 de setembre es va celebrar a Terol, les IX Jornadas de la Asociación de Enfermeria Comunitaria (AEC) i el V Encuentro  de Tutores y Residentes de Enfermeria Familiar y Comunitaria. Prèviament, el comitè organitzador i el científic havien mostrat molt interès per conèixer més a fons l’experiència en treball col·laboratiu de l’ASPCAT. Per aquest motiu, van convidar a Daniel Giménez, responsable de Gestió de Coneixement de l’ASPCAT, a obrir el congrés on van participar més de 150 professionals de la salut comunitària vinguts de tot Espanya. Els assistents van constatar la solidesa del projecte de treball col·laboratiu de l’ASPCAT, destacant el gran aprenentatge que aporta als participants de les comunitats de pràctica (CoP). A més, durant la conversa que es va generar van sortir exemples dels productes relacionats amb salut comunitària  creats per les CoP gràcies al treball en xarxa de professionals motivats.

Els passats 21 i 22 de setembre es va celebrar a Terol, les IX Jornadas de la Asociación de Enfermeria Comunitaria (AEC) i el V Encuentro  de Tutores y Residentes de Enfermeria Familiar y Comunitaria.

Prèviament, el comitè organitzador i el científic havien mostrat molt interès per conèixer més a fons l’experiència en treball col·laboratiu de l’ASPCAT. Per aquest motiu, van convidar a Daniel Giménez, responsable de Gestió de Coneixement de l’ASPCAT, a obrir el congrés on van participar més de 150 professionals de la salut comunitària vinguts de tot Espanya.

Els assistents van constatar la solidesa del projecte de treball col·laboratiu de l’ASPCAT, destacant el gran aprenentatge que aporta als participants de les comunitats de pràctica (CoP). A més, durant la conversa que es va generar van sortir exemples dels productes relacionats amb salut comunitària  creats per les CoP gràcies al treball en xarxa de professionals motivats.

Data d'actualització:  22.09.2017