• Imprimeix

Inici del desplegament dels portàtils per al personal de l’ASPCAT amb funcions d’inspecció

Una quarantena de persones dels equips de l’Anoia, Osona, Gironès i Garrotxa han rebut els ordinadors i una formació inicial per utilitzar la nova eina

Junts, creixem en Salut

El darrer trimestre de l’any passat, es va dur a terme un pilot per provar l’ús d’ordinadors portàtils com a eina de suport al personal de l’Agència que té encomanades funcions d’inspecció.

En aquest pilot van participar 22 persones pertanyents a diferents equips de salut pública representatius del territori. La seva experiència i aportacions van ser de molta utilitat per a validar l’eina i introduir-hi millores.

Mitjançant el portàtil i l’ aplicatiu del registre Sanitari Offline (RSO) és possible fer les actes d’inspecció i emplenar les dades del SIAPS sense  connexió a Internet.

Durant el mes de febrer s’ha iniciat la fase de desplegament a una quarantena de persones dels equips de salut pública de l’Anoia, Osona, Gironès i Garrotxa. El desplegament consta d’una primera sessió presencial on es fa lliurament del portàtil a cada persona i una formació inicial que es completa amb una segona sessió de formació transcorregudes dues setmanes, de cara a consolidar coneixements i resoldre dubtes i incidències amb les que s’hagi  trobat el personal inspector.

Al llarg dels propers mesos s’anirà completant gradualment el desplegament a la totalitat del territori, al  mateix temps que s’aniran incorporant noves funcionalitats com la notificació electrònica.

Data d'actualització:  14.02.2017