• Imprimeix

II Premis PAAS (2012)

Data de lliurament: 1 d'octubre de 2012

A la segona convocatòria dels premis PAAS es van presentar 22 projectes de tot Catalunya en els àmbits educatiu, comunitari, sanitari, laboral i de recerca, que van ser avaluats per un jurat integrat per representants de la Societat de Salut Pública de Catalunya i de Balears, del Consell Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans, de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i per l’equip del PAAS.

Els criteris considerats per a la selecció dels guardonats van ser, sobretot, la població a què arriba, l’àmbit territorial, la seva inclusió en l’alimentació i l’activitat física, els resultats assolits, i la continuïtat i sostenibilitat del projecte per als propers anys, entre d’altres.

El jurat va fer constar l’elevada qualitat dels projectes presentats així com la diversitat de les institucions participants: ajuntaments, centres sanitaris, universitats, fundacions, empreses, escoles, associacions ciutadanes i altres entitats comunitàries.

 

 

 

Àmbit educatiu

Premi:
Programa TAS (Tu i Alícia per la Salut). Fundació Alícia.

Accèssit:
Destí Salut. Inverteix en el teu futur. Ajuntament de Mataró, Fundació Blanquerna i Escola Meritxell de Mataró.

Àmbit sanitari

Premi:
Caminant fem salut: Rutes de salut pel barri de la Sagrada Família. Associació de Veïns i Veïnes de la Sagrada Família. Taula de Salut del PDC Sagrada Família, Agrupació Excursionista de Catalunya, Fundació Claror, CAP Roger de Flor, CAP Sagrada Família i Districte del Barri.

Accèssit:
Fomentem la vida saludable als joves adolescents de Santa Perpètua. CAP Santa Perpètua, Ajuntament de Santa Perpètua i Pavelló Municipal d’Esports.

Àmbit comunitari

Premi:
Activa't als parcs. Agència de Salut Pública de Barcelona i Ajuntament de Barcelona.

Accèssit:
Projecte Compra Saludable. Fundació Hospital Asil de Granollers i empresa Covalco.

Àmbit laboral

Premi:
Projecte UAB - Saludable. Universitat Autònoma de Barcelona, Campus Bellaterra.

Accèssit 1:
Campanya "Viu Saludable". Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Accèssit 2:
Clementina i l’entrenador alimentari. Ada Parellada.

Àmbit de recerca

Premi:
Projecte POIBA de prevenció de l’obesitat infantil a Barcelona. Agència de Salut Pública de Barcelona.

Accèssit:
Trastornos de la conducta alimentaria en pacientes diagnosticados de enfermedad celíaca: estudio de casos y controles. Universitat Rovira i Virgili i Hospital Sant Joan de Reus.

Data d'actualització:  01.10.2012