• Imprimeix

I Jornada d’Intercanvi Professional del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

Amb l’objectiu d’establir vincles i aprofitar les experiències dutes a terme a la Demarcació

I Jornada d’Intercanvi Professional del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre

Una cinquantena de professionals de la Sub-direcció Regional del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre van participar a la I Jornada d’Intercanvi Professional, que es va dur a terme el passat 12 de juny, a Horta de Sant Joan.

 

Aquesta jornada va sorgir de la iniciativa dels Serveis de Salut Pública del Baix Camp i del Baix Ebre, amb l’objectiu d’establir vincles i aprendre a partir de les experiències professionals dels companys. Es van programar intervencions breus de cadascuna de les persones que hi van assistir per compartir exemples o vivències relacionades amb la seva tasca.

 

El sub-director, Conrad Casas, va donar la benvinguda i va presentar la Jornada, que va comptar amb la col·laboració del Sr. Daniel Giménez, responsable de Gestió del Coneixement de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, com a organitzador i conductor de la Jornada.

 

Hi van participar professionals de diferents categories i col·lectius: de biologia, de farmàcia, d’infermeria, de medicina, de veterinària, químics, analistes de laboratori, auxiliars administratius, administratius, del cos de gestió i, fins i tot, persones jubilades.

 

Cal destacar que la trobada va afavorir la interacció activa i emotiva entre els professionals del Camp de Tarragona i els de les Terres de l’Ebre, en un espai diferent de l’habitual. D’altra banda, va permetre compartir informació i experiències professionals que van aportar idees per millorar els processos de les unitats de la Sub-direcció.

 

En resum, es va aconseguir unir diversos col·lectius de professionals en una jornada activa que pot suposar que el treball en xarxa sigui una realitat en la cultura organitzativa de l’Agència de Salut Pública.

 

A més, s’han recollit les reflexions, aportacions i propostes de totes les persones assistents, que es traslladaran a la direcció de l’Agència de Salut Pública perquè en facin la valoració i per si poden ser útils per a properes iniciatives que es duguin a terme en altres territoris o àmbits.

Data d'actualització:  15.06.2018