• Imprimeix

Èxit de participació a la VI Jornada de les CoP

Els treballs de les 18 comunitats de pràctica destaquen pel caràcter innovador i compromès amb la tasca de l'ASPCAT

VI Jornada de les CoP - 2

Amb el lema “Existim, per tant... Innovem”, més de 200 professionals de diferents àmbits i institucions públiques i privades han assistit aquest dimecres, 3 de maig, a la jornada anual celebrada a la Universitat Autònoma de Bellaterra (UAB), on s'han presentat els productes finals de les comunitats de pràctica (CoP). La jornada ha estat inaugurada per la Rectora de la UAB, Margarita Arboix.

La presentació dels treballs per part dels moderadors de les 18 CoP ha permès donar visualització a la feina feta els darrers mesos, i també s’han traçat les línies de projecció per a la propera temporada.

Els tres blocs de presentacions s’han combinat amb les intervencions, per una banda, del gerent del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, David Martí, que ha donat la seva visió del conservatori com una comunitat col·laborativa. Per altra banda, la jornada ha comptat amb la participació de la musicoterapeuta i docent Sandra Aurora Muñoz, que ha destacat la importància del joc relacional com a via de salut i apoderament.

Una vegada més les persones participants han sabut crear les condicions per compatir coneixements, experiències i aprenentatges. Tampoc ha faltat la celebració i el reconeixement per la feina feta i l’esforç voluntari i compromès dels professionals que integren les CoP.

La cloenda de la jornada ha anat a càrrec del Secretari de Salut Pública, Joan Guix, que ha remarcat el paper innovador de les CoP i el compromís de l’Agència per fer-se seus els productes finals presentats, de difondre’ls i d’incorporar-los com a eines i material de treball que faciliten la feina dels professionals.

 

Data d'actualització:  04.05.2017