• Imprimeix

Avui es celebra el Dia Mundial de la Qualitat, en el marc de la Setmana Europea de la Qualitat

El lema d’enguany de la Setmana Europea de la Qualitat, “La qualitat transforma”, vol posar de manifest el protagonisme de la qualitat en un entorn canviant i en constant evolució.

El Dia Mundial de la Qualitat és un esdeveniment celebrat cada segon dijous de novembre des de 1995, dins de la Setmana Europea de la Qualitat, en el qual es promou la consciència mundial sobre la importància de la qualitat, tant a nivell competitiu entre empreses, com de disciplina a l'interior de les organitzacions públiques i privades.

Amb motiu de la celebració d’aquestes efemèrides, L’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) vol fer especial menció al paper que han jugat els Laboratoris de Salut Pública en la implantació, ara fa gairebé vint anys, del sistema de gestió de la qualitat dels serveis analítics que ofereixen, els quals aporten la seguretat i el rigor tècnic necessaris en el control oficial dels aliments, de les aigües i dels elements mediambientals dins l’àmbit de la protecció de la salut.

Tots els laboratoris que integren la xarxa de laboratoris de salut pública de Catalunya estan acreditats per l’Entitat Nacional de Acreditació (ENAC). Les entitats acreditades per ENAC ofereixen serveis en tots els sectors econòmics i les seves garanties es tradueixen en seguretat per als consumidors en àmbits tan diversos com la seguretat alimentària i industrial, la protecció de dades, la qualitat assistencial al pacient, etc.

Laboratoris de salut pública de Catalunya

ENAC: Semana Europea de la Calidad 2017

Dia Mundial de la Qualitat 2017

Data d'actualització:  09.11.2017