• Imprimeix

Bicifeina fa el 4t lliurament a la seu de l'ASPCAT

5 persones que encara no usaven la bicicleta per desplaçar-se al treball en tenen una en préstec, a partir d'avui i durant mig any

4t lliurament de Bicifeina a l'ASPCAT

Les 5 bicicletes que el projecte Bicifeina cedeix a treballadors de l'edifici Salvany ja tenen nous usuaris pels pròxims 6 mesos. El lliurament es va fer aquest passat dilluns, amb la presència de Mònica Enrich  directora del Bicicleta Club de Catalunya (BACC), i per part de l'ASPCAT, Ricard Armengol, responsable de Salut Laboral i Conrad Casas, cap del servei d'estratègia i comunicació. La cessió es fa a persones que treballen a la seu de l'Agència de Salut Pública de Catalunya perquè les facin servir durant mig any en els trajectes entre els domicilis respectius i la feina. L'adjudicació s'ha fet a Mercè Olius, Josep Àlvarez, Anna Maria Castro, Araceli Cantero i Johanna Milena Caro. Com han explicat els responsables de Bicifeina, s'ha prioritzat les peticions de nous sol·licitants.

El projecte Bicifeina té el suport del Servei de Coordinació d'Actuacions de Salut Laboral de l'ASPCAT, amb la col·laboració del BACC i la Direcció General de Qualitat Ambiental. L'impuls a aquest programa s’emmarca en el Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP), que fomenta accions concretes  del govern i de tota la societat que impactin positivament en la salut de les persones i  el Pla de millora de la qualitat de l’aire.  Està demostrat que les persones actives socialment i culturalment tenen un 30% més d'esperança de vida, enfront les que porten una vida més sedentari.

Data d'actualització:  10.04.2017