• Imprimeix

EscolAQUA busca estendre entre els infants el consum de l’aigua de l’aixeta

Tarragona

L’ASPCAT a Tarragona dona suport a la iniciativa, que en defensa la qualitat i el vessant econòmic

Sis centres educatius de Tarragona, La Canonja, Els Pallaresos i el Catllar han iniciat el programa EscolAQUA, un projecte de conscienciació i sensibilització sobre l’impacte ecològic i econòmic de l’ús de l’aigua embotellada. L’objectiu és que els infants esdevinguin prescriptors de l’ús habitual de l’aigua de l’aixeta. EscolAQUA compta amb el suport de l’ASPCAT a Tarragona.

L’aigua de l’aixeta és entre 100 i 300 vegades més barata que l’aigua envasada i se sotmet als controls preceptius de l’Administració i de les empreses distribuïdores, que es fan en paral·lel. A banda d’aquests mostrejos, l’ASPCAT inspecciona tot el cicle de gestió de l’aigua, des que es capta fins que arriba a les cases.

EscolAQUA fa aquest curs una prova pilot, amb activitats al voltant de l’aigua, adaptades a les necessitats d’alumnes, mestres i famílies. Les propostes impulsades aniran des de la recerca dins l’aula fins a tallers sobre estalvi d’aigua a les cases.

 

EscolAQUA en premsa:

Arrenca el programa EscolAQUA per aconseguir que les escoles siguin prescriptores de l’ús de l’aigua de l’aixeta. EMATSA

L’aigua de l’aixeta, alternativa al plàstic. Notíciestgn

Data d'actualització:  19.09.2018