• Imprimeix

Les CoP, premi NovaGob Excelencia 2018

Les Comunitats de Pràctica de l’ASPCAT han rebut el guardó en reconeixement a una dècada dedicada al treball col·laboratiu

El jurat internacional de la plataforma NovaGob, centrada en la innovació pública a l’Estat espanyol i Hispanoamèrica, ha reconegut les Comunitats de Pràctica (CoP) amb el premi Excelencia 2018. El guardó destaca les millors pràctiques en recursos humans, i és compartit amb els Catalizadores de la innovación del Centro de Innovación – Mintic, de Colòmbia.

La comunitat per a la innovació pública NovaGob, creada al voltant de la Fundación de la Universidad Autónoma de Madrid (FUAM), pretén transformar l’administració pública des de l’impuls dels professionals vinculats al sector. Aquest projecte col·laboratiu inclou funcionaris, empleats públics i professionals del sector privat i acadèmic, entre d’altres.

Les CoP de l’ASPCAT treballen des de fa 10 anys per innovar processos, optimitzar recursos i resoldre problemes recurrents en el dia a dia dels professionals que les integren. Impulsades per l’equip de gestió del coneixement de l’ASPCAT, reuneixen professionals de l’Agència i d’altres nivells de l’Administració.

Data d'actualització:  19.07.2018