• Imprimeix

Taller per fomentar l'oferta de plats a base de verdures i hortalisses i amb proteïna vegetal

Alicia - ASPCAT

La formació, feta en col·laboració entre l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i la fundació Alícia, forma part dels tallers per a professionals d'establiments Amed, promotors de l'alimentació mediterrània.

El passat dilluns 7 de maig l'Agència de Salut Pública de Catalunya va organitzar el 8è taller de cuina per a restauradors Amed sobre Innovació i creativitat de la cuina vegetariana amb Fundació Alícia. Es van proposar i preparar receptes veganes o lactovegetarianes com a opcions per donar resposta a la demanda creixent d'aquesta oferta alimentària. Més d’una trentena d’assistents van poder gaudir de les preparacions, tastar-les i també fer propostes originals per compartir-les amb tots els assistents. Properament tot el material generat en el taller, estarà disponible  dins l'apartat de Tallers de Cuina del web Amed.

Data d'actualització:  08.05.2018