# 112

Infoacsa

Butlletí de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària

Departament de Salut

Impacte gràfic InfoACSA 10
Dimarts, 10 de febrer de 2015 Imprimeix | Butlletins anteriors

::Actualitat

L'ACSA ofereix un escriptori virtual a Netvibes per veure l'últim en seguretat alimentària

Amunt

::Informes científics

Hi ha una associació clara entre el consum de llet crua i infecció per salmonel·la, Campylobacter, E. coli verotoxigen, virus de l’encefalitis transmesa per paparres, brucel·la i tuberculosi.

Experts de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) han desenvolupat un conjunt d'eines per ajudar als avaluadors de riscos a prioritzar i avaluar els riscos microbiològics més significatius en els aliments.

El Grup de treball de Productes Dietètics, Nutrició i Al·lèrgies (NDA) de l’EFSA ha publicat un dictamen científic sobre els requisits bàsics dels productes alimentaris substitutius de la dieta completa per al control del pes.

L’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha presentat a consulta pública el projecte de Dictamen sobre la seguretat de la cafeïna.

L’EFSA considera que la ingesta de bisfenol A a través dels aliments no representa un risc per a la salut de la població.

Amunt

::Publicacions

Full informatiu "Mapa de Perills" de periodicitat mensual que recull informació sobre perills detectats en aliments.

Amunt

::Vídeos

Coneix en 20 segons les begudes energètiques

Feu-ne un consum responsable. Nou vídeo curt sobre les begudes energètiques.

© Generalitat de Catalunya