• Imprimeix

Manual de vacunacions

Manual de vacunacions de Catalunya

portada-manual-vacunacionsEl nou Manual de vacunacions de Catalunya és la cinquena actualització que realitza la Generalitat de Catalunya d’aquest document i pretén ser una eina útil que faciliti la tasca dels professionals sanitaris que recomanen o administren vacunes en la seva activitat assistencial. S’ha intentat sintetitzar al màxim els continguts de la publicació per conservar-ne el caràcter pràctic, i s’hi ha afegit bibliografia referenciada.

El manual està estructurat en tres parts. La primera part aborda coneixement i generalitats sobre la vacunació, la segona part tracta les vacunes de forma individualitzada i la tercera ofereix les recomanacions de vacunació de les persones amb risc de patir malalties immunoprevenibles.

Des d’aquesta pàgina podeu descarregar el document amb la versió original del manual complet.  A més a més, donada la contínua aparició de novetats en el camp de la vacunologia, per mantenir al dia  les recomanacions n’oferim també una versió dinàmica, amb els capítols desglossats, que seran actualitzats a mesura que apareguin modificacions de les recomanacions de vacunació.

 

 

Consulta i descàrrega del manual

Document complet per descarregar

Per facilitar la consulta i ús d'aquest document, l'índex és interactiu i permet accedir directament als continguts que es volen consultar. Així mateix, totes les pàgines pàgines del document inclouen un botó que permet tornar directament a l'índex. Data de publicació: 11-06-2018

Versió dinàmica desglossada per capítols

Des d'aquí podeu consultar i descarregar de manera independent els capítols del manual i la informació vigent corresponent a cadascuna de les vacunes disponibles, així com als apartats corresponents a la vacunació en situacions especials. Revisió permanent.

Principals novetats de la nova edició del manual

Feu clic sobre la imatge per ampliar la infografia

INFOGRAFIA VACUNES-professionals-400x565