• Imprimeix

Sol·licitud de preinscripció Classe sense fum 2018-2019

Sol·licitud de preinscripció Classe sense fum 2018-2019

Una vegada hàgiu enviat aquest formulari, l'organització us informarà que ja podeu accedir a l'aplicació del programa Classe sense fum, a través d'un correu electrònic, per tal que hi introduïu les dades de l’alumnat.

Cada tutor o tutora és responsable d'introduir les dades de l'alumnat dels seus grups o aules. Aquesta tasca pot ser assumida tant pel tutor o tutora com pel delegat o delegada de la classe. El tutor o tutora és la persona de contacte i de suport a l'alumnat al llarg del concurs.

És molt important, per tant, que reviseu freqüentment la vostra bústia de correu i que l'aneu buidant de manera que us puguin arribar les nostres comunicacions. Les dades que ens faciliteu del nombre de grups i d'alumnes ens serviran per anticipar l'enviament del material.

* Camps obligatoris

Salut a l'escola: Classe sense fum

Dades 1. tutor/a

Dades 2. tutor/a

Dades 3. tutor/a

Dades 4. tutor/a

Dades 5. tutor/a

Dades 6. tutor/a

Dades dels tutors adicionals

Coordinador/a

Dades centre

 

Sí *

Informació bàsica de protecció de dades personals 

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del gencat"
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Presidència. 
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos 
Legitimació: consentiment de la persona interessada. 
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Presidència
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Informació bàsica sobre protecció de dades Identificació del tractament: "Trameses d'informació i inscripcions del Departament de Salut"
Responsable del tractament: Secretaria General. Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona. 
Finalitat: gestionar la relació institucional del Departament de Salut derivada de la tramesa d’informació i publicacions, convocatòries d’actes i altres activitats, col·laboracions i ponències, subscripcions, i altres tipus de comunicacions derivades d’actuacions pròpies del Departament.
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que actuïn per compte del responsable del tractament. 
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, dret a l’oblit, dret a la portabilitat de les dades i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Secretaria General (Departament de Salut. Travessera de les Corts, 131-159, 08028 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a la pàgina web del Departament de Salut. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu. 
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.  Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.