• Imprimeix

Alimentació saludable per a tothom (varis)

Guies

Aliments i receptes

  • Receptari de llegums. Edició 2018

    Receptari de llegums. Edició 2018

    33 receptes d’entrants, primers plats i segons plats amb llegums, amb preparacións de fàcil elaboració i baix cost, elaborat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

  • Els llegums. Monogràfic. Edició 2016

    Els llegums. Monogràfic. Edició 2016

    Document divulgatiu sobre el valor nutricional dels llegums, consells de compra i conservació preguntes freqüents i idees de receptes.

  • Fruita fresca. Monogràfic.

    Fruita fresca. Monogràfic.

    Dossier divulgatiu sobre els beneficis per a la salut del consum de fruita fresca, amb idees per menjar-ne més sovint, consells per rentar-la, preparar-la i servir-la i estratègies per reduir-ne el malbaratament.  

  • El que cal saber del peix. Edició 2013

    El que cal saber del peix. Edició 2013

    Consells per triar, comprar, preparar i conservar el peix de forma adequada.