Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

L’Agència de Salut Pública de Catalunya adverteix els usuaris dels riscos de consumir el producte Thermatrim de l’empresa NAN Laboratorios de Mèxic

El complement alimentós Thermatrim cremagreixos, fabricat per l’empresa NAN Laboratorios de Mèxic, pot ser que s’estigui venent a l’Estat espanyol de forma irregular i a través d’Internet. D’acord amb la informació facilitada per l’Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN), la comercialització d’aquest producte no ha estat notificada a les autoritats competents, tal com obliga la legislació de complements alimentosos i, per tant, no està permesa.

El Centre de Farmacovigilància de Catalunya i la Unitat de Farmàcia de la Regió Sanitària Girona han informat a l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) que diferents persones han hagut de ser ateses en centres sanitaris perquè presentaven efectes adversos relacionats amb el consum d’aquest producte.

En general les persones afectades presentaven sudoració i hipertensió importants i, de forma esporàdica, síncope i clínica de parestèsies distals progressives.

Per tal d’evitar riscos per a la salut, l’ASPCAT recomana evitar el consum d’aquest producte.

Data d'actualització: 02.02.2015